Bistro: Po - Pá 11:00 - 13:30

Menu 22.4.-26.4.2024

Pondělí 22.4.

Polévky:

1. Kuřecí kari polévka, bageta

42,-/52,-

(kuřecí maso, cibule, česnek, rýže, rajčata, zázvor, citrón, kari, bylinky, sůl)

2. Italská Orzzo polévka s těstovinovou rýží , bageta

42,-/52,-

(špenát, kořenová zelenina, rajčata, cibule, česnek,bazalka,koření,bylinky)

Hlavní chod:

3. Masové karbanátky zjemněné dýní, bramborová kaše, zelný salát

135,-

(dýně, vepřové maso, zelí, strouhanka, špaldová mouka,brambory,slun.Olej,máslo, mléko,česnek,cibulka)

Saláty:

4. Farmářský salát, bagetka

42,-/52,-

(celer, mrkev, polníček, pórek, petrželka, majonéza, koření, bylinky)

5. Řecký těstovinový salát s rajčaty a olivami a sýrem feta/tofu

42,-/52,-

(Těstoviny,rajče, černé olivy, oregano, česnek, olivový olej, citrónová šťáva, sůl, pepř)

Dezert:

6. Apple pie s domácím vanilkovým pudinkem a brusinkami

35,-

(špaldová mouka, máslo, třtinový cukr, jablka, mléko, vejce, vanilkový pudink, brusinky)

Úterý 23.4.

Polévky:

1. Celerovo – bramborový krém s pečeným česnekem a krutónky,bageta

42,-/52,-

(celer, brambory, smetana, špaldová mouka, koření, bylinky)

2. Vietnamská kuřecí polévka Pho ga

42,-/52,-

(kuřecí maso, rýžové nudle,zázvor, cibule, chilli, česnek,byliny, koření)

Hlavní chod:

3. Palačinky plněné špenátem a krůtím masem a pečená červená řepa s máslem / vegan pouze ze špenátem

135,-

(cibule, česnek, zázvor, rajčata, kuřecí maso/sója, rýže, jogurt, smetana/rostlinná smetana rostlinný olej,limeta)

Saláty:

4. Zeleninový salát s kuskusem, cizrnou a balkánským sýrem, bagetka

42,-/52,-

(kus kus, cizrna, rajčátka, balkánský sýr, cizrna, olivy, červená cibule, olivový olej, citrónová šťáva, salátová okurka, čerstvé oregano, sůl)

5. Vaječný salát se žampióny a kukuřicí, bagetka

42,-/52,-

(vejce, žampióny, kukuřice, šalotka, majonéza, koření, bylinky)

Dezert:

6. Pražský koláč s pudinkovým tvarohem a drobenkou

35,-

(špaldová mouka, rostlinný olej, vejce, třtinový cukr, pudink, tavroh, máslo, droždí)

Středa 24.4.

Polévky:

1. Krémová polévka z pečených paprik

42,-/52,-

(kapie, brambory, smetana, máslo, cibule, kukuřičná mouka)

2. Francouzská cibulačka se sýrovým toustem

42,-/52,-

(cibule, kuřecí vývar, bílé víno, máslo, smetana, špaldová mouka, bylinky, koření, chléb)

Hlavní chod:

3. Pečená krkovička na medu, šťouchané brambory a fazolky na slanině / pečené portobelo, šťouchané brambory a zelené fazolky na česnek

135,-

(krkovice, sádlo, med, česnek, dijonská hořčice, brambory, fazolky, slanina, máslo, bylinky)

Saláty:

4. Jemný salát se šunkou a sýrem na ledovém salátu, bageta

42,-/ 52,-

(kvalitní šunka, gouda, majonéza, bylinky, cibulka, koření)

5. Salát z červené řepy s jablky a žervé, bagetka

42,-/52,-

(řepa, rukola, jablka, celer, dijonská hořčice, olivový olej, balzamiko, vinný ocet, koření)

Dezert:

6. Míša řezy s čokoládovou ganáží

45,-

(tvaroh, smetana, máslo,čokoláda, třtinový cukr,špaldová mouka,vejce,kakao,prášek do pečiva,olej)

Čtvrtek 25.4.

Polévky:

1. Špenátová polévka s kešu pestem, krutónky

42,-/52,-

(špenát, zeleninový vývar, špaldová mouka, smetana, kešu,bazalka, česnek, koření, bylinky)

2. Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou, bagetka

42,-/52,

(kuře, kořenová zelenina, špaldová mouka, vejce, koření, bylinky)

Hlavní chod:

3. Gnocchi se smetanovo-sýrovou omáčkou,brokolicí a kuřecím masem nebo bez, listový salát

135,-

(noky, kuřecí, smetana,brokolice,gouda,maozarella koření, bylinky, zelenina, slunečnicový a olivový olej)

Saláty:

4. Luštěninový salát ze 3 čoček a cizrny,bagetka

42,-/52,-

(červená čočka,hnědá čočka,beluga,cizrna,pórek,mrkev,kurkuma,slun.olej,koření,sůl,pepř)

5. Barevný salát z vařeného kuřátka , bagetka

42,-/52,-

(vařené kuře, ananas, zelený hrášek, mandarinky, petrželka, majonéza, kysaná smetana, sůl, pepř)

6. Šumavský bác a zelný salát s křenem

59,-

(brambory, vejce, sádlo, koření, sůl, kyselé a čerstvé zelí, mrkev, křen, jablko, rostlinný olej)

Dezert:

7. Ovocný koktejl s vanilkovým krémem

45,-

(vanilkový pudink,mascarpone,vanilka, ovoce, piškot)

Pátek 26.4.

Polévky:

1. Hovězí vývar POT AU FEU chléb

42,-/52,-

(polévka vývarového typu- mrkev, kořenová zelenina, květák, pórek, cibule, hovězí maso)

2. Žampiónový krém, krutonky s bylinkovým máslem

42,-/52,

(žampióny, zeleninový vývar, pohanková mouka, smetana, koření, sůl, cibule, olej)

Hlavní chod:

3. Čočka na kyselo sypaná cibulkou s opečenou uzeným a volské oko/ uzeným tofu a kyselá okurka

135,-

(čočka, cibulka, česnek, dušená šunka/uzené tofu, rostlinný olej, bylinky, koření, okurka)

Saláty:

4. Panzanela s pečenými rajčaty

42,-/52,-

(rajčata, olivový olej, světlý chléb, salátové listy, bazalka, mozzarella/bílé tofu, koření, citrón)

5. Jemný zeleninový salát s kuřecím masem nebo s tofu pro vegetariány, bagetka

42,-/52,-

(zelenina, ledový salát, bazalka, jogurt)

Dezert:

6. Švestkové knedlíčky v tvarohovém těstě, obalené mákem a máslem

55,-

(varohové těsto, švestky, třtinový cukr, mák, máslo)

Kavárna - Zavřeno

boom